Heb jij een spiegelreflexcamera maar word je al zenuwachtig bij het zien van al die knopjes? Kom je daardoor niet veel verder dan de automatische stand? Tijdens deze workshop basisfotografie leer ik je om je camera beter te begrijpen en te bedienen. We behandelen theorie maar ik laat je ook zien hoe ik in de praktijk werk. Ik regel de modellen en ook jij gaat hier mee aan de slag! Deze workshop is speciaal gericht op de beginnende fotograaf en na afloop ontvang je een e-book met daarin de besproken theorie en een aantal handige tips. Ook word je toegevoegd aan een besloten Facebook-groep met alle (oud-)deelnemers van de workshop. Tijdens de workshop is veel ruimte voor jullie eigen vragen maar het volgende komt zéker aan bod:

    - basis informatie over ISO, diafragma en sluitertijd;

    - hoe kom ik los van de automatische stand?;

    - hoe krijg ik die mooie wazige achtergrond in mijn foto's?;

    - hoe breng ik bovenstaande in de praktijk?

Praktische informatie: de workshop duurt van 10.00 uur tot 14.30 uur en is incl. koffie/thee en een heerlijke lunch. Maximaal 8 personen. De workshop wordt gegeven in Heeten.

Prijs: EUR 125,00 incl. BTW

Er staat op dit moment nog geen nieuwe workshop gepland. Heb je interesse? Laat dat hieronder weten, dan neem ik contact met je op!


Ja, ik heb interesse in de workshop!