Gaan jullie trouwen? Wat super leuk, gefeliciteerd! Ik ben er graag bij om alle mooie momenten op jullie dag vast te leggen. Zijn jullie na het zien van mijn foto's enthousiast? Dan maak ik graag vrijblijvend kennis met jullie. Want los van de foto's, moet jullie fotograaf ook op persoonlijk vlak bij jullie passen.

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en leren we elkaar alvast iets beter kennen. Na dit kennismakingsgesprek denken jullie er rustig over na. Besluiten jullie mij te boeken? Dan zetten we de datum vast. We houden tot aan jullie dag contact via telefoon, mail of app. Op de dag zelf ben ik ruim op tijd aanwezig op de afgesproken locatie. Ik zorg dat alle belangrijke momenten op een natuurlijke manier gefotografeerd worden en na een uurtje merk je al niet eens meer dat ik er ben.

De dag na jullie bruiloft ontvangen jullie al een aantal foto's om lekker na te genieten. Uiterlijk 4 weken na de bruiloft ontvangen jullie de foto's geleverd op een prachtige USB stick, uiteraard volledig nabewerkt en in hoge resolutie.

Mijn doel? Om jullie alle momenten opnieuw te laten beleven bij het zien van de foto's. En dan vooral de échte momenten, waar jullie volop genoten van jullie dag en niet eens door hadden dat ik er foto's van maakte. Wil je meer weten over de prijzen en voorwaarden? Kijk dan even op mijn tarieven pagina.